Orange/Pineapple juice

Met het mooie weer de afgelopen dagen (en de komende dagen), lust ik alles behalve water, dus had ik dit lekkere, tropische en fruitige drankje bedacht. Het mooie van dit drankje is dat het binnen een paar minuten gemaakt is. Het enige wat werk vergt zijn de sinaasappels en ananas. Verder laat je al het andere werk over aan de sapcentrifuge. Enjoy!

Liefs,

Stace

Sinaasappel / wortel juice

Ontbijten is voor mij erg belangrijk omdat het de belangrijkste maaltijd van de dag is. Ik had het van thuis uit nooit meegekregen, maar ik had het mezelf aangeleerd.

Toen ik acht jaren geleden bij de voorschoolse peuterspeelzaal stage liep, ging ik vaak zonder ontbijt naar stage heen. Vaak deed ik dit omdat ik geen hap door mijn keel kreeg ’s ochtends. Ik moest om 08:00 uur, beginnen en precies een uur later werd ik duizelig en ontzettend chagrijnig. Op een gegeven moment was het voor mij duidelijk dat ik misschien de tijd moest nemen om te ontbijten, want dit was niet gezond.

Ik vond het heel erg raar om in de ochtend te eten, maar ik merkte wel meteen verschil want ik had geen last van duizeligheid meer en ik was totaal niet chagrijnig!

Omdat ik ’s ochtends nog steeds niet uitgebreid kan ontbijten, kwam het als een geschenk uit de hemel, toen ik hoorde dat je ook gezond kan ontbijten met groente/fruit sapjes en smoothies!

Om mijn sapjes en smoothies extra lekker te maken, geef ik het vaak een exotische twist door bijvoorbeeld sinaasappels, papaya, meloen, ananas of mango in te doen.

Dit is mijn favoriete ontbijtdrankje die ik met jullie wil delen, maar om eerlijk te zijn is dit toegankelijk voor elke moment van de dag.

Have a great day everybody!

Liefs,

Stacy