Orange/Pineapple juice

Met het mooie weer de afgelopen dagen (en de komende dagen), lust ik alles behalve water, dus had ik dit lekkere, tropische en fruitige drankje bedacht. Het mooie van dit drankje is dat het binnen een paar minuten gemaakt is. Het enige wat werk vergt zijn de sinaasappels en ananas. Verder laat je al het andere werk over aan de sapcentrifuge. Enjoy!

Liefs,

Stace

Orange/Pineapple juice

Door Stacy Gepubliseerd: augustus 6, 2015

  • Opbrengst: 4 glazen
  • Voorbereiding: 10 Min.
  • Kooktijd: 5 Min.
  • Klaar in: 15 Min.

Orange/pineapple juice is het ideale drankje voor een pool of bbq party! Of omdat je met het warme weer gewoon zin hebt in een lekker, gezond en fruitig drankje.

Ingredienten

Instructies

  1. Stap 1: Verwijder de schil van de sinaasappels. Maak de ananas vervolgens schoon door eerst de kroon en de onderkant eraf te snijden. Snijd de schil eraf en spoel de ananas daarna schoon onder een straal koud water. Snij de ananas in vier kwarten en leg deze bij de sinaasappels.
  2. Stap 2: Doe de sapcentrifuge aan en laat eerst het sap van de sinaasappels eruit persen en daarna het sap van de ananas. Meng dit vloeistof met een lepel, zodat de smaken van de ananas en sinaasappels goed mengen.

Geef een reactie